م.ت
عنوان :

زیر پوستم اب رفته ولی مثل نیش پشه بادکرده زیرشم اب

متخصص پوست، مو و زیبایی
من انگشت دوتاانگشت پاهام ترک خوردتو فوتبال ما اینوبستیم بعد من رفتم حموم اومدم بیرون دیگه خشک نکردم همینجوری موند.الان دوسه روزه چندین جایه پایه راستم بادکرده زیرشم مث اینکه آبه ..
چیکارمیتونم بکنم ممنون

این مشکل ممکنه ناشی از سفت بسته شدن اون وسیله باشه حتما به ارتوپد یا جراح مراجعه کنین تا از برقرار بودن خونرسانی به پای شما مطمئن باشن

خانم دکترخیلی ممنون ازکمکتون من چون با باندی که بسته بودم به پاهام رفتم حموم دیگه باند رو درنیاوردم پوستم اب کشیده به خودش بعد بغلایه پاهامم 7تا تاول کوچک زده بهترین روش برای ازبین بردن تاول چی هست؟

تاول ها هم ممکنه علامتی از اختلال خونرسانی باشن ممکن هم هست چیز خاصی نباشن لطفا دستکاری نکنین که عفونت ایجاد نشه تا وقتی که خشک بشن و از بین برن