ح.ش
عنوان :

شوره

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر.
موهای من حالا نزدیک دوسال است که خیلی شوره داره وجنس موهام خیلی خشک هستند.
از شامپو های زیادی استفاده کردم مثل:کلیر،مدیلین ،شامپوهای ایرانی مثل سدر.
اما هیچ تاثیری روی موهام نداشته.
حالا میخواستم بدونم نظر شما چیه؟

سلام
شما مبتلا به درماتیت سبوره هستید ، تست دمودکس رو انجام بدین لطفا

ببخشید که سوال میکنم جنس موهام هم خیلی خشک هستش که میخوام موهام نرم بشه ایا شامپو نرم کننده خوب میشه به من معرفی کنید
ممنون از شما

از شامپوی ایرانی سیکلوزینک D یا نوپری بازول D می تونین استفاده کنید که مخصوص شوره و موهای خشک هستند ، ماسک موی داخل حمام Evidry هم می تونین بزنین ( داخل حمام به ساقه موها بزنید و آبکشی کنید)

ولی تست دمودکس هم مهمه براتون !

سلام
خانم دکتر چند ماهی ست که زیر لبهام لک افتاده اولش کم و کمرنگ بود الان خیلی بیشتر شده و رنگش مشخص تر شده.
از شما راهنمایی میخوام
ازاین پماد ویک پماد ساختنی دیگه هم استفاده کردم ولی هیچ تاثیری نداشته

فعلا تا یک ماه لوسیون کلوتریزون یک هفته درمیان بزن و خبرش رو بده