ح.ب
عنوان :

زدن جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام و عرض ادب من روی صورتم و زیر ریش هام جوش های قرمز زیر پوستی و گاها چرکی میزنه به دکتر پوست مراجعه کردم و ایشون راکوتان تجویز کردن اوایل روزی یک عدد بعد یک روز در میان و بعد ماهی یک عدد مدت یک سال شد که بنده راکوتان مصرف کردم الان مدت یک ماهه که به دستور پزشک راکوتان رو قطع کردم اما مجدد صورتم به همون وضع دچار شد هنگام استفاده از راکوتان پوستم فوق العاده شده بود اما خب دیگه داشت معدم رو بهم میریخت میخواستم بدونم نظر شما چیه

سلام بعضی افراد به چند دوره راکوتان نیاز دارن،به نظر من بهتره دوباه زیر نظر پزشکتون یه دوره دیگه راکوتان بخورین

ممنون از پاسخ گوییتون اما جسارتا احساس میکنم راکوتان داره به معدم آسیب میرسونه دیگه
به غیر از خوردن قرص راکوتان روش دیگه ایم هست عایا

هرداروی دیگه ایم مصرف کنین معدتونو اذیت میکنه،بهد عذا بخورین رانیایدینم باش بخورین

mmnon