ب.ت
عنوان :

شیرخشک ب ب لاک ال اف

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر عزیز.صبح بخیر.دکتر دخترم 16تیر شش ماهش ب امید خدا تموم میشه.ومن همچنان دارم شیر خشک ب ب لاک ال اف میدم.ایا میتوم شماره 2این شیر خشک رو بگیرم؟یا ن فعلا شماره 1رو بدم بهش؟.باتوجه ب اینکه من 16وقت گرفتم باید حضوری خدمت برسم.درضمن مولتی ویتامنش تموم شده ولی یک روز درمیان قطره D&H رو بهش میدم.
لطفا محبت کنید راهنماییم کنید من الان ب اندازه یک بند انگشت هویج و 10تا دونه برنج برای دخترم میپزم و بهش میدم.اندازش کافی هس؟باتوجه ب اینکه ریفلاکس داره و عدم تحمل لاکتوز من میتونم سیب زمینی ب مواد ذکرشده اضافه کنم یا خیر؟سپاسگزارم

سلام اگر شماره 2 را پیدا کردید بدهید درعیر اینصورت همان 1 اشکالی ندارد
غذای کمکی روزانه 3 تا 5 وعده به میزان آزاد جایگزین شیر میشود و غیر از لعاب برنج و بادام و شیر گاو تمام غذاهای مجاز برای زیر یکسال را میتوانید بدهید

مولتی ویتامین ویوا یا بی بی ویت و یا بی بی جویس را میتوانید روزی 1 سی سی بدهید

دکتر ببخشید اگه برنجی ک ک باهویج و سیب زمینی میدم بهش ریفلاکسشو تشدید نمیکنه.من لعاب برنج نمیدم خود برنجو میپزم باهویج باهم میکس میکنم میدم بهش.درضمن محبت کنید بفرمایید ک چ میوه ای میتونم بهش بدم ک ریفلاکسشو عدم تحمل لاکتوزشو تشدید نکنه.و ب چه اندازه باید بدم ک الرژی نشه براش؟چون من دارم با نکسیوم کنترل میکنم.ممنون
دکتر از گوشت مرغ یا چ نوع سبزیجاتی میتونم استفاده کنم؟ایا میتونم براش سوپ درست کنم؟چون 6ماهه هست جسارتا مواد سوپ باید چی باشه.من میترسم خودسرانه غذایی درست کنم ک ریفلاکسش بیشتر بشه یا عدم تحمل لاکتوزش اذیتش کنم مجبور میشم مزاحم شمابشم ازشما راهنمایی بگیرم.

نوع و می,آن مواد غذایی اهمیتی در تغذیه کودک ندارد فقط تنوع غذایی و اطمینان از عدم واکنش آلرژیک کودک کافی است. کتاب های بسیار و منابع و سایت های فراوان در خصوص تغذیه کودکان به رایگان در دسترس هستند و بیش از 1500 نوع غذای کمکی در کانال معرفی شده است