ع.ز
عنوان :

آلرژی معده و کم اشتها

متخصص بیماری های کودکان
پسر 6 ساله من از نوزادی آلرژی معده دارد و کم غذا هست و بخاطر آن ویتامین بدن کم هست زود زود سرما می خورد چند تا دکتر بردین متاسفانه جواب نگرفتین چون سر غذا خوردن همیشه باید جنگید تا غذا بخورد وزنش 24 کیلو هست از کی می خواستیم وقت بگیریم خدمت برسیم نوبت نمی رسد با تشکر

شربت هانی ژل دایا روزی 3 سی سی بدهید و واکسن پنوموکوک و آنفولانزا را تا قبل شهریور براش بزنید

از نیمه شهریور نیاز به شربت پرومولیس و FRT خواهد داشت
وتیت آلرژی غذایی RAST IgG باید برای معده انجام دهید و سپس درمان ضد حساسیت را حضوری برایش شروع کنیم

آقای دکتر کی وقت بگیریم مزاحم شویم بیمارستان یا مطب
پس با اجازه شما این داروهای حضرتعالی نوشتیم بگیرم و استفاده کنند این داروها برای اشتها بیشتر کمک می کنند آقای دکتر در خصوص خوردن چیزهای را نخورند اصلاً الان لازم هست خدمت برسیم
استخر برای شنا می روند آیا مشکلی ندارد

خیر مشکلی ندارد اگر استخر از کار استفاده نکنند .و برای اوایل شهریور مراجعه کنید تا برای فصل پاییز اقدامات لازم انجام شود

با عرض شرمندگی آقای دکتر برای اشتها باید چیکار کنیم همین شربت ها را نوشتین خوبه