ن.ن
عنوان :

مشکوک به سرطان حنجره یا ریه

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام آقای دکتر متاسفانه پدرم به دلیل علائمی که داره میترسه که بره دکتر چون ترس از این داره که بهش بگن سرطان داره به همین دلیل مزاحم شما شدم تا شما راهنمایی کنید که اگر بخواهیم آزمایشات و چکاب کامل سرطان ریه وحنجره رو انجام بده چه عکس ها و آزمایشاتی لازمه لطفا شما از طریق این گفتگو برای بنده ارسال کنید تا خودم با مراجعه به دکتر عمومی درخواست کنم که در دفترچه ی پدرم بنویسن تا به اجبار پدرم رو ببرم که عکس ها وآزمایشات رو انجام بده
ممنون میشم اگر کامل و واضح بنویسید چون پیش اومده که آزمایشی رو به دلیل اینکه ناخوانا بوده پزشک عمومی گفته که چون تخصصی هست متوجه نشده
(شرمنده همچین تقاضایی دارم چون جایی هستم که به پزشک سرطان شناسی دسترسی ندارم البته آزمایشگاه و امکانات دیگه وجود داره اماپدرم حاضر نیست که برای ویزیت به شهر دیگه ای بره)
لطفا چکاب لازم برای هر دونوع سرطان هم ریه و هم حنجره رو بفرمائید

سلام پدر شما چند سال دارن دوم سیگار و مشروبات الکلی مصرف میکندد یا در گذشته سابقه مصرف داشته اند سوم شغلشون چی بوده و چهارم اینکه چه لایمی دارند

55 سال
درجوانی سیگار میکشید اما الان نه
شغل مکانیک اما درگرمای شدیدهرمزگان
علائم:گرفتگی شدید صدا بدون دلیل مشخصی،درد شدید کتف که با آمپول دردش کم شد،احساس گرفتگی قفسه ی سینه وکمبود نفس البته گاهی

سلام دوباره یک پزشک گوش وحلق وبینی مراجعه کنید که با لارینگوسکوپ حنجره ایشان را ببینند و اگر لازم شد سی تی اسکن درخواست بدهند. اگر چیزی پیدا نشد که امیدوارم همینگونه باشد در صورتی که موردی پیدا شد قبل از هر اقدام خاص مثل جراحی ابتدا با یک پزشک سرطان هم مشورت کنید

سلام
سپاس فراوان آقای دکتر
چشم انشاالله درخصوص حنجره کاری که فرمودید رو انجام میدیم اما درخصوص احتمال سرطان ریه هم امکان داره راهنمایی کنید که چه مراحلی طی بشه

سلام باتوجه به اینکه ایشان سیگاری بودند غربالگری سرطان ریه با انجام یک سی تی اسکن ریه توصیه میگردد. البته با توجه به اینکه ما در ایران سرطان ریه کمتر از دیگر سرطانها داریم غربالگری سرطان ریه برای سایر افراد بدون فاکتور خطرتوصیه نمیگردد.

سلام با توجه به اینکه ایشان سابقه سیگارکشیدن دارند لازم است به عنوان غربالگری یک سی تی اسکن ریه انجام دهند

یه دنیا ممنون بابت راهنمایی شما
فقط اگر امکان داره گفتگو باز باشه که هرزمان تمامی کارهایی که فرمودید رو انجام دادیم اگر نیاز بود جوابها رو برای شما ارسال کنم