م.م
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
دخترم یک ماهشه و از بدو تولد رفلاکس داره و کولیک دکتر بهش رانیتیدین داده 10 قطره صبح 20 قطره شب با قطره بایو لاکت و قطره کولیک آید دیروز بردمش سونوگرافی گفتن رفلاکس متوسط داره و دکتر با توجه به سونوگرافی براش قرص نکسیوم نوشت روزی یک چهارم و قطره بایوگایا
الان دکترم دردسترس نیست رفتن خارج از کشور 2 تا سوال دارم 1. الان باید داروهای قبلی و کلا حذف کنم و این دو تا رو بدم یا باید قطره کولیک آید و بدم؟
2. قرص نکسیوم واسه نوزاد یک ماهه ضرر نداره؟

با سلام
س1: بله باید داروهای قبلی رو قطع کنید ولی کولیک اید رو ادامه بدید
س2: خیر نکسیوم برای ریفلاکس ضرر ندارد

ممنون از لطفتون