ل.ن
عنوان :

پوست و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام
بنده خانمی 49 ساله مجرد با پوست ترکیبی در نقاط حوالی بینی چرب تر و گندمی روشن هستم که هنوز گاهی جوش میزنم و جای جوشهای قبلی به شکل گودی باقی مانده است و دانه های سر سیاه روی بینی و روزنه های باز و لک روی گونه ها و صورتم دارم . لطفا بفرمایید:
1- چه کرم ضد آفتابی برایم مناسب تر است؟ آیا کرم ضد آفتابی موجود هست که همزمان خاصیت ضد پیری ، ضد لک و قابلیت بستن روزنه های باز و آبرسانی خوبی داشته باشد. آیا از نوع رنگی یا کرم پودری میتوانم استفاده کنم؟
2- با چه شوینده ای بهتر است صورتم را بشورم؟ آیا نیازی به استفاده از مرطوب کننده هست؟
3- برای موهایی که ریشه چرب و نوک خشک و وز دارند، چه شامپو یا نرم کننده یا سرم یا ماسکی پیشنهاد میفرمایید؟
4- برای دانه های چربی زیر پوستی کوچک که هر بار در نقطه ای از صورتم در می آید، چه کنم؟ آیا باید توسط پزشک خارج شوند؟
ممنون میشوم برای هر مورد، اسم هر دو محصول خارجی و ایرانی پیشنهادی خود را ذکر بفرمایید.
با تشکر فراوان

سلام

ضد افتاب anti age prime بزنید

از پن ژیل بوته یا مدیپن استفاده کنید

شامپو sebonorm d eviderm بزنید

و ......درفکر لیزر باشید