ا.م
عنوان :

شبکیه. عصب بینایی

متخصص چشم پزشکی
با سلام و عرض ادب ایا ضعیفی عصب بینایی را میتوان درمان کرد؟ با چه روشهایی؟ ممنون از پاسختون.

با سلام
معمولا اگر خیلی سریع مریض متوجه شود و مراجعه کند با دارو میتوان خون رسانی به عصب چشم رو زیاد کرد
ولی اگر دیر مراجعه شود متاسفانه فقط میتوان جلوی پیشرفت بیماری رو گرفت و فعلا درمان قطعی وجود ندارد

هیچ عمل جراحی یا هیچ عمل جراحی. ذاروی تقویت کننده و... وجود نداره؟

خیر متاسفانه جراحی جواب نمیده فقط بایستی تحت نظر باشن تا دیدشون کمتر نشه