ر.ع
عنوان :

خستگی مفرط،گرفتگی عضلات،زخم شدن پوست

متخصص داخلی
سلام.خسته نباشید.مدت 2 ساله که مدام خسته ام و اگه فعالیت جسمی داشته باشم فشارم میره بالا و ضربان قلبم خیلی بالا میره،همش تو خونه خوابم.اگه ده دقیقه ورزش کنم،سریع عضلات می گیره و باید دو روز تو خونه استراحت کنم.پوستم خیلی شکننده شده و مدام دست یا پاهام زخم میشه بی دلیل.دکتر زیاد رفتم،آزمایشم زیاد دادم،فقط پلاکت های خونم کمه،بقیه آزمایشات مثل ایدز،بیماری های روماتولوژی،عفونت خون،کم کاری تیرویید،چربی،قند خون مشکلی نداره.فقط سیستم ایمنی من خیلی ضعیفه ،سال 92 سل ریوی گرفتم تو بیمارستان مسیح دانشوری بستری شدم،هیچ دکتری هم دلیل مبتلا شدنم رو نفهمید.بخدا خسته شدم،هر جا میرم میگن از اعصابه،آخه اعصاب چه ربطی به گرفتگی عضلات یا بیماری ایمنی میشه.لطفا اگه می تونید کمکم کنید،،تو رو جون عزیزتان بگید چیکار کنم

لطفا عکس ازمایشاتتون را بفرستید

سلام دکتر جان
این عکسای آزمایشاتم و پاهام که مرتب زخم میشه
بقران دیگه خسته شدم از بس دکتر رفتم و کسی نفهمیده مریضیمو
الان یه ذره پیاده روی می کنم،نفسم می گیره،دچار گرفتگی شدید عضله ای میشم
تو خواب نفس کم میارم.فعالیت بدنی نیمه سنگین کنم،فشارم میره بالا
هر چه قد که بخوابم،بازم خوابم میاد و بدنم هنوز خسته اس
من مشهدم،به خود آقا امام رضا قسم الان با این شرایط 5 ماهه که سرکار نمی تونم برم و تو خونه استراحت می کنم،زنم درخواست طلاق داده
حرفشم اینه که من مریض نیستم و دروغ میگم،چون دکترا هر جا رفتیم میگن سالمی و فقط از اعصابت
الان 6 ماهه که دکتر اعصاب میرم و گفته افسردگی دارم،داروهای اونم مرتب می خورم ولی بازم فایده نداره
یه خانواده رو نجات دادید اگه لطف کنید و من راهنمایی کنید که چیکار کنم