م.ع
عنوان :

حالت گیجی و منگی

متخصص داخلی
سلام خسته نباشید ببخشید اقای دکتر من 27سال سن دارم و سه سال ترامادول مصرف کردم بعد الان یکسال میشه ترک کردم وتو این یکسال یکبار بخاطر درد قلبی اسکن هسته ای قلب شدم چیزی نبود و یکسال هست قرص الپرازولام مصرف میکنم در داخل بروشرالپرازولام نوشته اگر باعث کاهش پلاکت خون شدید دارو را قطع کنید حالا من از مایش دادم
Wbc 4.3
Rbc 7
Hb 13.2
Mcv 58
Platelet 116000
Rdw_cv 20
حالا به نظرتون این کاهش پلاکت خطرناکه و بخاطر قرص الپرازولامه یا اسکن هسته ای
ببخشید من معدم نفغ داره گوشت قرمز و میوه و سبزی یکساله نمیخورم و مرغو برنج میخورم
لطفا مرا راهنمایی کنید فقط حالت گیجی و ضعف دارم احساس میکنم چشمام ضعیف شدن
با تشکر فراوان

سلام...علایم گیجی و ضعف شما ربطی به پلاکت شما نداره و باید بررسی جداگانه بشه..واسه قطع دارو هم باید پیش دکتر خودتون برید و مشورت کنید وخودسر قطع نکنید..این عدد کاهش پلاکت خطرناک نیست ولی باید بررسی و معاینه بشید

ببخشید اقای دکتر من اسکن هسته ای قلب انجام دادم باتوجه ک تششع این اسکن خطرناکه و اونجا بهم امپول ضدپلاکت تزریق کردن بعد اون پلاکتم کم کم اومد پایین
به نظرتون میتونه اون تششع باعث بشه و سرطان ایجاد کنه ایا ازمایش من مشکوک ب سرطان هست خیلی ممنون لطفا راهنمایی کنید از راه دور مزاحم میشم
راستی اقای دکتر من هر از گاهی پشت سمت چپ زیر دنده نزدیک طحال درد میکنه به مدت نیم ساعت.سونوگرافی و عکس ریه انداختم نرمال بود.به نظرتون علتش چیه .ایا میتونه بخاطر تالاسمی باشه یا چیز دیگه ای خطرناکه.
ولی من سنگ کیسه صفرا دارم به قطر 10میلیمتر چندتا.اونم بعضی وقتا درد میگیره سمت راستم ولی باهم درد نمیگرن هیچوقت .نمیدونم سمت طحالم چرا درد میکنه
ببخشید با توجه به ازمایشم تالاسمی من از نوع کدومشه خطرناکه ؟پیگیری مکرر میخواد یا نمیخواد
بی نهایت ممنون

نه خطر ایجاد سرطان بخاطر اسکن قلب خیل خیلی خیلی خیلی ناچیزه و امکان نداره

ممنون اقای دکتر در حاضر ازمایش خاصی نیازهست انجام بدم یا نیاز نیست چون پارسال همین موقع پلاکتم 160بود الان 116شده بخاطر این میگم
ببخشید یه سوالم داشتم من چند روز پیش که ازمایش خون دادم بعداز کشیدن خون سرم گیج رفت و ضربان قلبم به 140و فشارم 17 اومد.بعد قرص الپرازولام خوردم یکساعت طول کشید بیاد پایین .میخواستم بدونم از استرس بود یا دلیل دیگه ای داشت
این دوتا سوالم جواب بدین دیگ بیشتر مزاحم نمیشم خیلی ممنون