آ.م
عنوان :

جواب ازمایش

متخصص بیماری های کودکان
با عرض سلام و خسته نباشید، دختر من وزن تولدش 3300 و الان 10 ماهه است و وزنش 9 کیلو، بیمار شماست و حساسیت به کازیین تشخیص دادین، شیر مادر می خوره، براش ازمایش نوشته بودین ممنون میشم جواب ازمایش رو بفرمایید؟ من تازه شروع کردم به خوردن ماست و بستنی ، چیزای دیگم می تونم بخورم یا فعلا همین کافیه؟ با تشکر

سلام کودک التهاب روده به علت حساسیت به شیر دار یا باید شیر دهی را قطع کنید و شیر رژیمی مانند پپتی جونیور بدهید یا از شیر مادر اگر استفاده میکنید باید رژیم کامل لبنیات و شیر گاو را حفظ کنید
میزان هورمون رشد انسولینی پایین است که نشانه شیردهی زیاد و شبانه به کودک است که باعث کاهش رشد وزنی و قدی کودک میشود. شیردهی شب ها را قطع کنید و روزها 3 بار بیشتر شیردهی نداشته باشد

وای ، خیلی ممنون از جوابتون
الان فقط لبنیات و حذف کنم، یا مثلا أجیل و این جور چیزام نخورم؟

اگر سایر مواد غیر از لبنیات به امر به خودتان باعث تشدید علائم کودک میشود حذف کنید