م.ب
عنوان :

چشم

متخصص چشم پزشکی
با عرض سلام از دیروز یکدفعه احساس کردم چیزی درون چشمم رفت اذیت میکند هر چه درون چشمم را نگاه کردم چیزی نبود و حتی با شستشو هم بهتر نشد و هنوز احساس میکنم زیر پلک بالایی چیزی هست و چشمم آبکی شده ممنون میشم پاسخ دهید

با عرض سلام و روز بخیر.
ممکن هست که جسم خارجی پشت پلک بالا باشد یا به سطح قرنیه چسبیده باشد و با چشم غیر مسلح دیده نشود.بنابراین اگر شست و شو انجام داده اید و هنوز احساس می کنید که در چشم شما هست بهتر هست که به چشم پزشک مراجعه کنید تا با دستگاه اسلیت لمپ چشم شما رو دقیق معاینه کنند.به این نکته هم توجه کنید که در صورت باقی ماندن جسم خارجی در چشم امکان عفونت وجود دارد و همچنین هرگز از قطره هایی نظیر تتراکائین که به عنوان بی حس کننده در داروخانه ها به فروش می رسد استفاده نفرمایید.
با تشکر

واقعا ممنون به چشم پزشک مراجعه کردم و جسم خارجی را خارج کردن و قطره تجویز کرد ولی حالا کمی احساس تاری دید دارم انگار تازه قطره چکانده باشم ، مشکلی که ندارد؟

خواهش می کنم.
این حالت طبیعی هست و مشکلی ندارد.قطره تجویزی توسط پزشک را استفاده کنید و در صورت ادامه این تاری دید و بدتر شدن آن تا 2 3 روز دیگر مجدد به پزشک مراجعه کنید.

البته دکتر گفت یکم خراشیدگی هم دارد و قطره دادند ممنون میشم پاسخ دهید

بله دلیلش همان خداشیدگی سطحی قرنیه هست.

ممنون بابت وقتی که گذاشتید

خواهش می کنم ان شاالله که به زودی خوب می شوید.