ز.ن
عنوان :

شماره ی چشم بالا

متخصص چشم پزشکی
سلام
وقتتون بخیر
یه بنده ی خدایی شماره ی چشماشون 6 هستش،اول شماره هاشون 3 بوده بعد یه مدتی عینک نزدن و در کنارش به شدت با لب تاب و گوشی کار کردن،بعد مدتی متوجه شدن شماره چشماشون شده 6 ، می خواستم بدونم اگه مراعات کنن بازم احتمال داره شماره چشمشون بره بالا ؟
این رو هم بگم یکمقدار زود عصبانی میشن از این میترسم یه موقع با حمله عصبی و... خدایی نکرده بیناییشون رو از دست بدن

بعد امکان داره عمل کنن ؟

سلام و روز شما بخیر.
بالا رفتن نمره چشم به خاطر کار نزدیک با گوشی یا عینک نزدن اتفاق نمی افتد بلکه دلیل آن رشد ممتد کره چشم و در نتیجه آن نزدیک بینی هست که اغلب تا سن 21 سالگی دیده می شود.زدن یا نزدن عینک جلوی این روند را نمی گیرد فقط عینک زدن باعث بهتر شدن کیفیت دید می شود.
بله امکان بالا رفتن نمره چشم باز هم وجود دارد و اقدامی برای آن نمی توان انجام داد چون تا حدودی این بیماری که با نام high myopia شناخته می شود ژنتیکی می باشد.
از نظر امکان عملهای برداشتن عینک نظیر لیزیک و ... باید نمره چشم حداقل 6 ماه ثابت باشد و پبشرفتی نکرده باشد در غیر اینصورت امکان عمل وجود ندارد و باید تا ثبات نمره چشم صبر کرد.
با تشکر.