a.j
عنوان :

غدد

فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم
دختری دارم 8 ساله که تعداد زیادی غده لنفاوی در سمت چپ گردن او دیده می شود که با سونو اندازه بزرگترین ان 8 میلیمتر تشخیص داده شد. ایشان قبلا کم کاری تیرویید هم داشتند که با مصرف یک ساله دارو تحت نظر پزشک الان معالجه شده و کم کاری تیرویید ندارد. لطفا جهت درمان غدد راهنمایی فرمایید ..با تشکر

سلام وقت شما بخیر غدد لنفاوی گردن اغلب به علت بیماریهای عفونی سر و گردن رخ میدهد و معمولا سایز کمتر از 1 سانتی متر از نظر بالینی اهمیتی برای پیگیری و درمان ندارد . البته ویژگیهایی در سونوگزافی قابل رویت هست که به پزشک معالج در تشخیص کمک کننده است در صورتی که دختر خانم شما از نظر بیماریهای عفونی بررسی شده است و متخصص عفونی یا گوش و حلق بینی علت این غدد لنفاوی را عفونی تلقی نمیکنند سونوگرافی غدد لنفاوی و تیروئید لازم است که انجام شود

سلام خانم دکتر پس نمونه برداری از غدد لازم نیست

سلام مجدد بله فعلا نیاز به نمونه برداری نیست