F.M
عنوان :

درد در ناحیه راست زیر دنده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام. خسته نباشید.
من جوانی 26 ساله هستم که عادت بد غذایی فست فود شدید داشتم. وزن 125 کیلوگرم یا قد 184. از 7 8 روز پیش تصمیم گرفتن عادت غذایی م رو عوض کنم. شکر و چربی نمیخورم. غذاهام سوپ هست و کاهو و هویج و سبزیجات به میزان خیلی زیاد بهمراه ورزش در باشگاه بدنسازی. جوری که در 10 روز 7 کیلوگرم کاهش وزن داشتم. حالا 2 3 روزه یک احساس درد که 2 الی 3 ثانیه میاد و میره در ناحیه راست پایین دنده احساس میکنم. هر یک ساعت دو ساعت یکبار میاد و میره. درد شدید نیست ملایم هست. متشکرم راهنماییم کنید. نمیدونم از روده م هست یا کبد. چون یکی دوبار سمت چپم همون حسو کردم. متشکرم.
یک مقدار اسهال دارم. شدید نیست ولی. احساس میکنم روده هام بهم ریخته

Tsh Fbs ESR CRP S/E×3 AST ALT ALPH CBC diff bun cre CA PH FERRITIN TIBC SI

سلام این علایم شما بیشتربه سندرم روده تحریک پذیر میخوره
درمان شامل پرهیز از مواد نفاخ مثل حبوبات کاهو کلم .
ورزش مداوم
مصرف این داروها کپسول امپرازول ناشتا هرصبح
کپسول پرودایجست پویا صبح وشب
قرص مبورین 135هر12ساعت

چشم متشکرم