م.ج
عنوان :

خارش پلک چشم از داخل

متخصص چشم پزشکی
سلام
من نزدیک یک ماهه که چشمهام خارش شدید داره و انگار یه چیزی داخلشون رفته باشه و هر موقع نگاه میکنم داخلش خیلی کم چرک سفید داره.قطره اشک مصنوعی و نفازولین هم استفاده کردم تاثیری نداشت انگار پلک چشمم از داخل میخاره و این خارش دو روزه که از بیرونم هست .ممنون میشم کمک کنید

با سلام و روز بخیر.
در وهله اول که استفاده از قطره نفازولین رو قطع کنید چون در دراز مدت عارضه ایجاد می کند.
در درجه بعدی هر شب هر دو پلک بالا و پایین رو با شامپو بچه بشویید.استفاده از قطره کتوتیفن هر 12 ساعت هم توصیه میشود.
در صورت ادامه مشکل حتما توسط چشم پزشک معاینه شوید.
با تشکر.

ممنون
سلام
ببخشید من رفتم پبش دکتر
برای خارش پشت پلکم پماد هیدروکورتیزون 1 درصد داد
روی دارو نوشته موضعی .نمیدونم باید از بیرون چشم بزنم یا داخل پلک
ممنون میشم کمک کنید

سلام.
پماد هیدروکورتیزون هم استفاده داخل چشمی دارد و هم روی پلک.
لطفا از پماد عکس ارسال کنید تا بهتر راهنمایی کنم.

داخل چشم استفاده شود.
پلک پایین را پایین بکشید و به اندازه دانه عدس از پماد داخل پلک قرار دهید خود به خود جذب می شود

اگه از خارج بزنم روی خارش پشت پلکمم اثر داره؟
منظورم از داخله

از داخل باید بزنید که اثر کنه.

ممنون