م.ب
عنوان :

نخوردن شیر خشک پپتی جونیور

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر چندوقت پیش مزاحمان شدیم بابت وزن پایین نوزاد 10ماهه ای دارای6 کیلو وزن میباشد و وزن بدو تولدش2/600 بوده جنابعالی دستور تست شیر و غذا را دادید و با توجه ب ارسال آزمایش برای شما فرمودید با توجه ب حساسیت بالای ی شیر گاو از شیر خشک پپتی جونیور استفاده شود و ب هیچ وجه نوزادان لب ب آن نمی زند حتی حالت تهوع میگیرد حال دستورات لازم را بفرمائید ممنون میشوم در ضمن نوزادان از شیر خشک سوپرامیل فقط تغذیه میکند ب اضافه غذای کمکی ک میل خوبی ب خوردن غذا ندارد

سلام شیرها ی مناسب,برای وزن گیری کودک

پپتی جونیور
نیوکیت یا نوترامیژن
ایزومیل و گلدن گات هستند
هر کدام از این شیرها را بدهید اشکالی ندارد در غیر اینصورت همان شیر قبلی را باید ادامه دهید, که رشد مناسب نخواهد داشت تا زمانی که یکسال کودک کامل شود و بتوانید از شیر بگیریدش

آقای دکتر در شهرستان ما ب جز پپتی جونیور شیر خشک های ذکر شده پیدا نمیشود از کدام داروخانه در تهران تهیه کنم در ضمن نوزاد ما علاقه زیادی ی خوردن میوه دارد ازنظر شما مشکلی ندارد

خیر مشکلی ندارد و داروخانه های شبانه روزی دولتی مانند هلال احمر و 13 آبان و ... میتوانید تهیه کنید