ز.ی
عنوان :

تداخل دارویی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
ایامشکلی ندارد همراه داروی گلوکوفاژ و داپباستون ک برای تنبلی تخمدان هست و داروی روآکوتان وپردنیزولون که برای جوش صورت است اشکالی ندارد باهم مصرف شوند؟

اگر قصد باردارى ندارید مشکلى نیست ولى ترکیب رواکوتان و پردنیزولون رو علمى نمى دانم

ممنونم دوتای اول برای دکتر زنان هستش دوتای دوم برای دکتر پوست ب دکتر پوست گفتم این داروهارو میخورم برای تنبلی تخمدان ایشون چیزی نگفتن خاستم نظردکتر زنان هم بدونم