ع.ک
عنوان :

فرو رفتن میخ حدود یک و نیم سانت در پا

متخصص داخلی
سلام من حدود دوهفته پیش یه میخ حدود یک و نیم سانت رفت توپام . روغن سیاه چند روزه میمالم روش دردش کمتر شده ولی هموز درد میکنه. واکسن کزاز هم پارسال زدم چیکار کنم؟
میشه زودتر جوابمو بدید ؟

سلام نیاز به معاینه و احتمالا شروع انتی بیوتیک دارد. به پزشک خانواده خود مراجعه نمایید.

چون یکی دو سال پیش واکسن کزاز زدم دیگه نیازی به زدن واکسن کزاز نیست؟
میشه خودتون بگید چه انتی بیوتیکی مصرف کنم .
اموکسی سیلین یا سفالکسین
اقای دکتر اینم عکسش. ولی دقیق نمیدونم چقدر قرو رفت ولی فکر کنم کمتر از یک سانت بود.
به نظر شما اصلا به انتی بوتیک نیازی هست؟