A.S
عنوان :

درد زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من چند سال پیش توی ورزش کشتی پای راستم ضرب دید ورم زیادی کرد فکر میکردم ناشی از اونه ولی 2سالی که هردو زانوم درد میکنه وپیش دکتر ارتوپدی رفتم و رادیولوژی انجام دادم و هیچی نشون نداد.در سر بالای وسر پایینی بیشتر درد دارم
با تشکر

سلام . احتمالا کندرومالاسی داشته باشید. درمانش قطعی است ولی باید معاینتون کنم تا بتونم تشخیص دقیق بزارم و درمانتون کنم.....