ف.ق
عنوان :

آسم و الرژی

فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی
سلام خسته نباشید من آسم دارم به مدت یک سال هست که تشخیص دادن چند روزی میشه شبا راحت نمیخوابم و کلافه میخوابم و بعصی مواقع دم صب با سرفه بیدار میشم و در طول روز بی حال و خستم و زیاد راه میرم یا حرف میزنم سرگیجه میگیرم میخواستم بدونم به دلیل آسم هست یا ن؟
گاهی خلط هام خونیه که رگه ها روشن و گاهی تیره هستن علتش چیه؟
الانم اتروونت هر 8 ساعت استفاده میکنم و نیوتادین و ایروکاست و سیمبیکورت 320 یه پاف صب و شب
و اینکه یه وقتایی درد قفسه سینه دارم مخصوصا در فعالیت های تند میتونه علتش اسم باشه؟
و اینکه روی زبونم دون دون های قرمزه و قلمبه قلمبس میتونه علتش الرژی باشه؟
گاهی هم دستام میخاره اونم به آسم مربوط میشه؟
براش خارش دستام راه حل میخوام و همچنین بی خوابی هام و بی حالیم
ممنون
گفتن برونشیت هم دارم همراه آسم میتونه میتونه علت خون در خلطم باشه؟

سلام
علایمی که ذکر فرمودین (مثل سرفه های دم صبح،خستگی، ناشی از آسم باشه و

علایمی که ذکر فرمودین مثل خستگی,سرفه های دم صبح و بیدار شدن شبانه میتونه ناشی از آسم باشه ولی در آسم ما معمولا خلط خونی نداریم .خلط خونی میتونه ناشی از سایر بیماریهای ریوی و یا گاها سینوزیت باشه .شما علیرغم درمانی که گرفتید آسمتون کنترل نیست که علل زیادی میتونه داشتن باشه(گاها ممکنه تکنیک استفاده از داروتون غلط باشه،یا داروتون کم باشه یا بیماریهای همراه با آسم مثل سینوزیت ویا ریفلاکس و... داشته باشین که درمان نشده باشن یا اینکه از اول بیماری دیگری بجزآسم داشتین که علایمی مشابه اسم ایجاد کرده،سنتون روذکر نفرمودین،ایا مواجهه با سیگار دارین ، بیماری دیگری دارید یانه و.. حتمابا توجه به عدم کنترل آسم و وجود شواهدی مثل خلط خونی و.. باید حضورا ویزیت بشید وممکنه تستهای تشخیصی بیشتری مورد نیاز باشه

دونه روی زبانتون هم باید حضور ا ویزیت بشه ،ولی معمولا اسم با دانه های زبانی همراهی نداره
خارش دست علل زیادی داره که یکیش اگزمااست
اگه همزمان خارش دارید از اوسرین استفاده کنید وروزی چند بار به دستهاتون بمالید واز تماس شوینده با دستتون خودداری کنید،در صورت وجود ضایعه روی دست هم باید حتمامعاینه

22 سالمه و اینکه از عکس ریه گفتن برونشیت هم دارم نطر شما چیه؟
سینوزیت دارم و نازونکس استفادع میکنم
با سیگار و اینا ن
چطوری باید کنترل کنم
پیک فلومتر هم دارم هنوز به محدود سبز نرسیده یه مدت رسیده بود دوباره برگشته پایین چیکار کنم؟
22 سالمه و اینکه از عکس ریع گفتن برونشیت هم دارم نظر شما چیه؟
پیکفومترم هنوز به محدود سبز نرسیده البکه یه مدت رسید اما دوباره برگشت به محدوده زرد چیکار کنم؟
این عکس ریه دو هم به تازگی گرفتن تفسیرش چیه؟
ممنون