ا.ن
عنوان :

ترک دندان

دندانپزشک
سلام خسته نباشید دکتر.من چندتااز دندونام ترک میبینم روشون و یکی از دندونای جلو پایینم نوک تیزی هم داره و توی عکس مشخصه وقتی اب سرد یا چیز سردی بخورم اذیتم میکنه.وهمچنین ترمیم دندان جلو فک بالام.و کلا بفرمایید ک چکار باید کرد و بطور تقریبی هزینش چقدر میشع؟

با سلام
در طول سالها استفاده از دندان خطوط ریزی در لایه سخت بیرونی دندان(مینا دندان)ایجاد میشود که بهش خطوط مویی یا کریز لاین میگن که معمولا بصورت عمودی رویه دندانهایه قدامی ایجاد میشه این خطوط در حالت طبیعی هیچ دردی ایجاد نمیکنن ولی میتونن باعث تغییر رنگ دندان بشن
این ترکها معمولا بخاطر فشار روی دندان حالا در اثر جویدن یا فرآیندهایه دیگه ای مثل دندان قروچه،جویدن ناخن و...بوجود میاد که البته خیلی نگران کننده نیست
ولی گاهی میتونه باعث ایجاد حساسیت بشه
اول از همه باید توسط یه دندانپزشک حتما معاینه بشین که ببینید علت اصلی این حساسیت شما به سرما دقیقا چی هست اگه فقط بخاطر این ترکها باشه راه حلی که وجود داره ترمیم دندان با مواد همرنگ دندان است
هزینش هم بستگی به کاری که انجام میشه داره که باید بصورت حضوری تشریف ببرین ویزیت بشین

من ارتودنسی انجام دادم هنگام تعویض سیم فشار زیادی رو روی دندونم حس میکردم شاید بخاطر اون هست .

میتونه در اثر ارتودنسی هم ایجاد بشه ولی اصلا چیز نگران کننده ای نیست حتی حساسیت شما میتونه بخاطر پوسیدگی دندانهایه دیگه ای باشه ولی خیلی وقتها خود بیمار متوجه اونا نمیشه بهتره توسط یک دندانپزشک

ویزیت بشین که خیالتون هم راحت بشه