ف.د
عنوان :

بالابودن کلپروتکتین

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکترقبلامشاوره تلگرام بهم پیشنهادتست کلپروتکتین دادید. دخترم نزدیک 11ماهه ماه پبش 3هفته اسهال بودازمایش کامل دادم همه چی خوب بودفقط تومدفوع هلیکوباکتروکلپروتکتین بالا184نشون داده دخترم الان وضعیتش نرماله امارفلاکسیه واز4ماهگی داره پنتوپرازول میخوره وزندهیشم خوب نیست 7کیلوهست دکترشیرازمیگه اگه بازاسهال شدباید اندوسکوپی بشه امامن نمیخوام چون ضعیفه ممنون میشم راهنماییم کنید. متشکرن

سلام التهاب روده دراین سن اغلب به علت حساسیت به شیر کودک است , کلپروتکتین بالای 150 قانونا باید شیر مصرفی کودک ( چه شیر خشک, چه شیر مادر ) قطع شود و روزانه فقط به صورت محدود شیر رژیمی داده شود . زمینه آلرژی کودک باید شناسایی و رژیم غذایی رعایت شود , مترونیدازول و پروبیوتیک و اسید فولیک زیر نظر پزشک معالج برای کنترل التهاب روده کمک کننده خواهد بود , لاکتوز شیر عامل اصلی التهاب روده و توقف رشد در کودکانی است که از شیر مادر تغذیه میشوند.
تست حساسیت به شیر و غذا برای مدیریت آلرژی کمک کننده خواهد بود و شیردهی شبانه باید حتما قطع شود
آندوسکوپی جهت تشخیص میزان التهاب روده کمک کننده است ولی جنبه درمانی ندارد

خیلی ممنونم اقای دکتر. البته دیگه ازچندروزمونده به قطع اسهالش شیراپتامیل پپتی جونیورداره مصرف میکنه. شماچه داروهایی تجویزمیکنیدچون من تاحالاچندتافوق تخصص رفتم توشیرازنتیجه نگرفتم خیلی درموندم بخدا. دکترفقط قرص ب6واسیدفولیک داره باشربت اهن و پنتوپرازول. ممنون میشم کمکم کنیدتلفنی هم مشاوره بدیدیاتلگرام ممنون میشم ویزیتشم میریزم حساب نگران نباشیدواقعاخسته شدم بخدا

اگر شیر مادر میخورد شیردهی را قطع کنید و فقط شیر پپتی جونیور یا ایزومیل بدهید روزی 4 بار شیر و 5 بار غذا بدهید از داروهای بکلوفن 10 روزی دوبار 1/5 قرص و نکسیوم روزی دوبار 1/3 قرص همراه با اسید فولیک روزی نصف قرص . ساشه های سابولار روزی نصف ساشه بدهید و اگر مدفوع چرب است کپسول کروون 10000 واحدی 1/3 روزی 3 بار بدهید بعد از 1 ماه رشد کودک طبیعی خواهد شد . تست RAST IgG برای تعیین رژیم غذایی کمک کننده خواهد بود .