سلام التهاب روده دراین سن اغلب به علت حساسیت به شیر کودک است , کلپروتکتین بالای 150 قانونا باید شیر مصرفی کودک ( چه شیر خشک, چه شیر مادر ) قطع شود و روزانه فقط به صورت محدود شیر رژیمی داده شود . زمینه آلرژی کودک باید شناسایی و رژیم غذایی رعایت شود , مترونیدازول و پروبیوتیک و اسید فولیک زیر نظر پزشک معالج برای کنترل التهاب روده کمک کننده خواهد بود , لاکتوز شیر عامل اصلی التهاب روده و توقف رشد در کودکانی است که از شیر مادر تغذیه میشوند.
تست حساسیت به شیر و غذا برای مدیریت آلرژی کمک کننده خواهد بود و شیردهی شبانه باید حتما قطع شود
آندوسکوپی جهت تشخیص میزان التهاب روده کمک کننده است ولی جنبه درمانی ندارد

اگر شیر مادر میخورد شیردهی را قطع کنید و فقط شیر پپتی جونیور یا ایزومیل بدهید روزی 4 بار شیر و 5 بار غذا بدهید از داروهای بکلوفن 10 روزی دوبار 1/5 قرص و نکسیوم روزی دوبار 1/3 قرص همراه با اسید فولیک روزی نصف قرص . ساشه های سابولار روزی نصف ساشه بدهید و اگر مدفوع چرب است کپسول کروون 10000 واحدی 1/3 روزی 3 بار بدهید بعد از 1 ماه رشد کودک طبیعی خواهد شد . تست RAST IgG برای تعیین رژیم غذایی کمک کننده خواهد بود .
سوالات مشابه
تغذیه کودک
خسته نباشید آقای دکتر من بچه ی دو نیم ساله دارم اینروزا تغذیه بچم بد شده به شیشه شیر خیلی وابسته شده تقریبا روزی 4شیشه شیر میخوره نمیدونم چطور اونو ازش بکشم غذا هم خیلی کم میخوره یعنی روزی فقط یه وعده غذایی یا کمتر.بقیش شیر بعضی وقتا از بس شیر میخوره حالت تهوع واستفراغ میگیره.البته ماخونه پر جمعیتی هستیم و بچها یه چیزای بی نفع از جمله پفک و چیپس میخرن اونم بچه هارو میبینه نمیتونم جلوشو بگیرم به این اشیا هم وابسته شد وهرروز میخواد از این چیزا بخره یه راهنمایی بکنید که من بتونم یه تغذیه سالمتری براش مهیا کنم..باتشکر خانم آل ناصر
کودک
با سلام نوزاد دختر 39 روزه ای دارم که از شیر خشک استفاده میکنه به علت رفلاکس و نفخ و دلپیچه چند روز پیش بردمش دکتر و ایشون شربت رانیتیدین و قطره پدی لاکت دادن و شیر خشکش و عوض کردن ببلاک ar حالاتو این چند روز نفخ و دلپیچش زیاد شده و مدفوعش زرد کمرنگ و چسبناک و فوق العاده بدبو شده و تعداد مدفوع کردنش هم بیشتر شده میخوام دلیلش و بدونم و چیکار کنم ؟
تب و استفراغ
یک روز بعد از واکسن دوازده ماهگی تب شدید که پایین اومد با شیاف اما استفراغ سه بار امروز ،بی اشتهایی داغی سر و صورت قرمزی و ورم پلک کوچیکی چشم خنکی دست و پا،البته قبل و بعد از واکسن از قطره آستامینوفن استفاده نشده
سردرد
فرزندم 29ماهشه درحین بازی کردن پشت سرش به مبل خورد بعد از یک دقیقه گریه کردن سر به استفراغ گذاشت ایا مشکلی پیدا میکنه
سلام
سلام فرزنده بنده 3 سالش هست روی بازوی راستش چند تا جوش قرمز زده روی بازوی چپش هم چند تا هست آیا مشکوک به سرخک هست البته تب نداره و مشکل خاصی نداره
استفاده از زوپ همانند مشاوره تلفنی هرگز جایگزین مراجعه حضوری به پزشک و معاینه فیزیکی نمی گردد و
صرفاً به عنوان ابزار مکمل ویزیت حضوری جهت ارتقاء کیفیت تجربه درمان و آگاهی جامعه می باشد.