م.ش
عنوان :

پولیپ کیسه صفرا

متخصص جراحی عمومی و فلوشیپ جراحی ها ...
سلام .به صورت اتفاقی بدون علامت در سونوگرافی کبد و صفرا متوجه دو عدد پولیپ به اندازه 7 میلیمتر و 4 میلیمتر شدم .از کجا میشه فهمید که پولیپ از چه نوعیه ؟ تو این شرایط نیاز به خارج کردن کیسه صفرا هست؟ آیا احتمال بدخیمی وجود داره ؟ اینکه تو گزارش سونوگرافی نوشته پولیپ متصل به جداربدون سایه خلفی یعنی چه؟ خیلی نگرانم.اینکه میگن اگه پولیپ بدون سایه باشه امکان خطرش بیشتره یعنی چی و از کجا میشه فهمید؟ممنون

سلام. پولیپ کیسه صفرا اگر علامتدار باشه با هر اندازه ای باید عمل بشه، ولی اگر بدون علامت هست و اتفاقی پیدا شده، با توجه به اینکه اندازه هاشون زیر 1 سانتی متر هست، در حال حاضر نیاز به جراحی نداره ولی باید تحت نظر گرفته بشه.

البته این ها در صورتی صحیح است که شما سابقه بیماری کبدی بویژه کلانژیت اسکلروزان رو نداشته باشید و سابقه بدخیمی هم در اعضای فامیل وجود نداشته باشه

خیر آقای دکتر هیچ مشکل مشابهی در فامیل نداشتیم.تنها مورد سرطان مربوط به دایی بنده بود که سرطان کلیه داشت.میشه این که تو گزارش سونو نوشته شده پولیپ متصل به به جداره قدامی و بدون سایه رو تفسیر کنید.یه جا خوندم اگه پولیپ بدون ساقه باشه میتونه ریسک خطر رو بالا ببره.دکتر جراح عمومی گفت چون دو تا پولیپه باید کیسه صفرا رو در بیاری

محل اتصال اش اهمیتی نداره، پولیپ ها بر خلاف سنگ ها کیسه صفرا سایه خلفی ندارند و ربطی به سایر مسایل نداره. اتفاقا احتمال بدخیمی در پولیپ های منفرد بیشتر از پولیپ های متعدد است. مهمترین فاکتور اندازه پولیپ و سرعت رشد پولیپ می باشد

به یک متخصص گوارش و کبد مراجعه کردم گفت ممکنه اسلاج باشه و تو تصویر سونو مشخص نیست .3 ماهه دیگه سونو رو پیش یک دکتر دیگه تکرار کنم.از اینکه وقتتون رو گرفتم ممنون