ج.پ
عنوان :

کبودی

متخصص داخلی
سلام بهناز 36 ساله از دیروز پشت ساق پای چپ احساس درد دارم و خون ریزی کوچکی درچشم چپ،امروز مفصل وسط انگشت وسطی دست چپم هم بی دلیل کبو د شد و درد دارد

سلام
روزتون بخیر-من امروز درد مفصلم دستم کمتر شده و کیودیش هم کمتر شده-ساق پام تغییری پیدا نکرده-تقریبا 16سال پیش فشارخون بالا داشتم که همه جوره تحت نظر بودم و دلیل خاصی نداشت و به ندرت فشارم متعادل شد
دوسال و نیم پیش هم زایمان داشتم و مشکل انعقادی نداشتم

سلام لطفاً بعد از انجام آزمایش های زیر مجددا اطلاع دهیدcbc,pt,ptt,inr,esr,crp,Ana,c3,c4,ch50,tsh,antids's DNA,RF,anti ccp,,BT,,tg,,chol,,

لطفاً یک سونوگرافی کالر داپلر هم از عروق اندام تحتانی انجام بدید