ی.ی
عنوان :

کیست

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقت به خیر من یکسال پیش سونو انجام دادم بعد از عقب افتادن یهویی پریودیم تنبلی تخمدان نشون داد بعد ازمنظم شدن پریودی هام دوباره پس از یکسال دوباره به مدت 60 روز پریود نشدم و در سونو جدید کیست با قطر 27 میلی متر دیده شده و پرولاکتینم هم روی 31 بود الان تنبلی من برطرف شده اخه داخل سونو نشون نداد و اینکه فقط به من پروژسترون و کابرلین دادن داروی دیگری لازم نیست مصرف کنم ؟ آیا کیستم با دارو برطرف میشه و نگران نباشم؟

سلام ممنون از توضیحاتتون من وزنم 68 کیلو و قدم 179 هستش میشه در زمینه رژیم غذایی منو راهنمایی کنید که چه غذاهاو میوه هایی بیشتر مصرف کنم و چه چیزهایی مصرف نکنم ؟ علاوه بر پیاده روی ورزش خاصی مدنظرشماست برای اینکه موثر باشه و اینکه داروهای گیاهیی مثل رازیانه و شاه تره برای درمان مناسب اند ؟
برای کاهش پرولاکتین به طور طبیعی جدا از دارو راه طبیعی هست

ممنونم