م.ص
عنوان :

لقی مهره کمر در افراد مسن

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
با سلام و ارادت ببخشید پدرم هفتادسال سن دارد و چون لقی مهره کمر داره و واقعا براش سخته راه رفتن حتی چند قدم کامل خمیده شده و بصورت خمیده چندقدم راه میرود و دکتر اینجا میخواستن پلاتین واسش بگزارن ولی چون نارسایی قلبی دارد یعنی ای اف ایشان سی میباشد و ریسک عمل تا حدودی بالا بود حال آیا واقعا راهی هست که بی حسی موضعی عمل بشه یا هر راه دیگر که امیدوارمون کنه؟باتشکر

سلام. کمرشون نیاز به عمل جراحی داره. ولی خونریزی حین عمل معمولا زیاده. و مریض در طول عمل روی شکم و سینه خوابانده می شه. در کل عمل ریسک داره. با بی حسی موضعی هم به علت شرایط فوق، در ریسک هست. اگه ماخصص بیهوشی خوبی سر عمل بیاد، ریسک عمل، قابل پذیرشه.
درکل با پذیرش ریسک عمل، عمل جراحی توصیه می شه

سپاسگزارم ممنون حضرت عالی توصیه میکنید در کجا عمل بشه که متخصص بیهوشی خوبی داشته باشه و واسه پدرم مشکلی پیش نیاد
ببخشیدجناب دکتر آیا این که میگن در تهران دکتر علیرضا بسامپور این عمل را با دستگاه اندسکوپی انجام میده صحت داره ؟سپاسگزارم جواب بدید

گذاشتن پیچ و پلاک ، از طریق آندوسکپی، قابل انجام هست، ولی روش ارجح جراحی، جراحی باز می باشد.

تهران بیمارستان امام حسین . دکتر سلیمی و بیمارستان عرفان دکتر رحمتی، متخصص بیهوشی خوبی هستن.

سپاسگزارم ممنون از وقتی که گذاشتید