ش.ح
عنوان :

کرون کپسول و آرژنین

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتردخترم مریض شماست16ماهشه وزن7400یسری آزمایش داد گفتین حساسیت به لاکتوز داره وتوتستش igf-1=36.8 و هورمون رشد0.48 بود calprotectin=33وfecal fat=8-10بود phمدفوعشم7بود وElastase=645بود گفتین شیرمو قطع کنم وکپسول کرون 10000نوشتین الان کپسولش تموم شده ویکماهی د استفاده کرده میخواستم بدونم لازمه باز ادامه بدم؟اخه هرداروحانه ای رفتم کپسولو نداشت یاباید جایگزین بدم؟ساشه آرژنینش هم تموم شده وهیچ جا بصورت ساشه ندارن خیلی نگرانم نمیدونم باید چیکارکنم واینکه وزنش هیچ تغییری نکرده وچندماهه7400

سلام کپسول کروون , قرص اسید فولیک , آرژنین و مکمل های رشدی حداقل 6 ماه تا یکسال باید برای کودک تکرار شوند و کپسول های 10 و 25 هزار و شربت و پودر و ویال های آرژنین هر
چند کمیاب شده اند ولی باید تا حد امکان تهیه و مصرف شوند و اگر زمانی پیدا نشود باید صبر کنید تا مجدد توزیع شود
درحال حاضر داروخانه دکتر کریمیان شهران موجود دارد و داروخانه های دیگر را هم باید بپرسید یا با شماره 1490 در تماس باشید تا اطلاع دهند

چه دوزی از قرص اسیدفولیک
چه میزانی باید مصرف بشه و محلول آرژنین چقدرباید مصرف بشه
میشه بگین مکمل رشدی چیا هست?

یک روز درمیان یک قرص اسید فولیک 1 نیلی گرمی و آرژنین از شربت 10 سی سی و ویال 1/3