م.خ
عنوان :

پای ضربدری

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام وقت بخیر و خسته نباشید . پای دختر من به حالت ضربدری میباشد ؟ برای درمان چه کار میتوان انجام داد ؟ در ضمن 11 ساله میباشد ؟ ممنون از راهنمایتان

سلام در این سن باید از کفی طبی ورزشهای اصلاحی و زانو بند جی 2 استفاده شود در صورت عدم پاسخ نیاز به جراحی خواهد بود بهترین زمان جراحی موضعی 9 تا 12 سال است پس از این سن تنها راه جراحی باز خواهد بود

برای ساخت کفی و زانو بن و آموزش ورزشها با تلفن 66572220 تماس بگیریدچ