س.م
عنوان :

کمر درد در پایین کمر

متخصص نوروسرجری(جراحی مغز و اعصاب)
سلام من 26ساله خانم با وزن 60وقد 165
دوسال میشه که قسمت پایین کمرم وقتی کار سنگین میکنم و همیشهه صبح ها که از خواب بیدار میشم پیاده روی میکنم درد بشدت زیادی دارم دکتر ارتوپد مراجعه کردم دیسک و تنگی کانال نخاعی و... نداشتم برام کلسیم و ویتامین ب و آمپول نوروبیون تجویز کردن ولی اصلا تغییری اینجاد نشده. دکتر زنان هم رفتم عفونتی یا مشکل کلیه نداشتم. این آرتروز کمرم رو چجوری میتونم رفع کنم خسته شدم ازینکه مدام مسکن استفاده کردم. باتشکر
بیشتر علائم بیماریم به آرتروز نزدیکه
و یچیز دیگه اینکه نزدیک به عادت ماهیانه که میشم دردم خیلی بیشتر میشه

سلام.اگه ام ار ای شدین و مشکلی نداشتین باسد عضلات کمر رو تقویت کنید. با فیزیوتراپی. و یا ورزش های ویلیامز رو توی اینترنت نگاه کنید و روزی نیم ساعت انجام بدین . به مرور کمتر میشه دردتون

ممنونم
درابتدا که ورزش میکنم دردم بیشتر میشه مشکلی نداره؟

ورزش هایی که دردتونو بیشتر میکنه کمتر انجام بدین