س.ر
عنوان :

تنگی نفس

فوق تخصص ریه کودکان
باسلام من خانم 36ساله ازشما خواهش میکنم جواب سوال من رابدهید.من ازبچگی ی جورایی تنگی نفس داشتم والان هنوز همون مشکل را دارم گاهی اوقات باید نفس عمیق بکشم وهرچی نفس عمیق میکشم انگار از وسط سیتم پایین نمیره یک بار دکتر متخصص رفتم گفتن شماسالم هستید اماوقتی سرمامیخورم بیشتر اذیت میشوم یاوقتی عصبی هستم باید یکسره خمیازه ونفس عمیق بکشم وواقعا خیلی عذابم میده تورابه خدا راهنماییم کنید ممنونم از لطف شما

سلام توصیه میکنم اسپیرومتری دو مرحله ای انجام بدید

سلام خسته نباشیدممنونم از پاسخ شما اما میشه زحمت بکشید که اسپیرومتری منظورتون چی هست اخه من اصلا از دارو ودکتر چیزی بلد نیستم

تست ریوی که بتونیم وضعیت حجم های ریه را بررسی کنیم

یک دنیا ممنونم از توضیحاتتون.