ج.ع
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر جانان عزتی که رفلاکس داد شربت موتیلیوم و پودر ساشه و پدی لاکت دادین میخوره ولی به شدت معده درد داره حالت ترش کردن میاد تو گلوش قورت میده گریه میکنه به شدت نیم ساعت گریه میکنه که باهیچی اروم نمیشه شیر زیاد نمیدیم حالش بد بشه سی درجه میخوابونیمش امشب از بی قراری زیاد یک سی سی رانیتیدین هم دادیم ولی اروم نشد که اخرش بی حال شد و خوابید هر شب همین برنامه اس و حتی چند بار تا صبح این کارو میکنه ممنون میشم پاسخگو باشید

درمان جدید که امروز دادم شروع کنید و فردا و جمعه از این طریق به من گزارش دهید

واقعا ممنون اقای دکتر خیلی خیلی ازتون ممنونم
سلام اقای دکتر خسته نباشید
درد معده اش فکر میکنم بهتر از قبل شده
ولی اقای دکتر خیلی خیلی سخت میخوابه شبا تا 4/5بیداره بعد میخوابه 8بیدار میشه برنامه ای داریم با خوابش حالا بیدار باشه اشکال نداره جیغ میزنه گریه میکنه خوابش میاد ولی نمیتونه بخوابه قبلا اینطور نبود یه هفته اس اینطور شده
بالا اوردنش هم مقداری کم شده
اقای دکتر قطره ای که دادین دو روز یه بار سه قطره بدم بهش هم هنوز ادامه بدم ؟؟
اقای دکتر هرچقدرم ازتون ممنون باشم کمه یک دنیا ممنون همین که همیشه در دسترس هستین کلی برای ما ارزش داره مخصوصا واسه ما که کلی بی تجربه ایم واقعا ممنونیم از صمیم قلب دوستون داریم و خدا خیرتون بده❤️

هر وقت استفراغ بیشتر شد یک روز بدهید

فردا مجدد با من در تماس باشید

پس فعلا ندم استفراغ کرد بدم؟؟
ینی امروز بهش بدم
فردا هم استفراغ کرد بدم
یا که دو روز یبار

با فاصله باشد مثلاً 2روز در میان یا یک هفته در میان ،زمان هایی که استفراغ زیاد می شود

چشم ممنون