ن.ش
عنوان :

حالت تهوع

متخصص داخلی
سلام من مدت چهار هفته هست حالت تهوع پیش از غذا دارم بعضی اوقات یهو گرسنه میشم بعضی اوقات سیر معمولا موقع که گرسنه میشم قبلش حالت تهوع وترش کردن دارم واحساس میکنم سر معدم سنگین هست ودهانم گاهی اوقات پر آب میشه و بی مزه هست ی سری غذا ها عین اش که میخورم بعدش شدیدا ترش میکنم وشب نمیتونم بخوابم از قرص فاموتدین که استفاده میکنم بدتر میشم ولی خب بیشتر حالت تهوع اذیت میکنم البته تو اوایل هفته مریض سو هاضمه داشتم جوری که وقتی غذا میخوردم نمیتونستم هاضمه بکشم لطفا راهنماییم کنید خواهش میکنم که چه دارویی مصرف کنم از پنتوپرازول و دمیترون و دوپریدون استفاده کردم ولی تاثیری ندیدم البته کامل استفاده نکردم و این مدت بی اشتها هم شدم

سلام فعلا پنتوپرازول 40 قبل صبحانه و شام استفاده کنین و دومپریدون قبل از ناهار وشام بعد چند ذوز اثرشون شروع میشه اگه بهتر نشدین باید اندوسکوپی کنین

احتمال عفونت هست ؟
پنتوپرازول هم قبل صبحانه هم قبل ازشام استفاده کنم؟

بله در موارد مقاوم دو بار در روز میدیم
در مورد عفونت اگه هلیکوباکتر پیلوری منظورتو ممکن هست باشه ولی فعلا همون رو درمان میکنییم

اقای دکتر سنگین سرشکم بخاطر چی
سلام آقای دکتر وقت بخیر ببخشید من از دیرور تاحالا اطراف ناف که روده کوچیک هست درد خفیف داره و موقع اجابت مزاج درد دارم دوم اینکه ی موقع خیلی گرسنه میشم وبعد از خوردن غذا روده های درد میگره البته ن زیاد سبزی اینجور چیزا هم میخورم انگار ورم میکنم احتمال داره عفونت روده داشته باشم چون وقتی اجابت مزاج انجام میشه اول جامد ولی بعدش اسهالی لطفا راهنماییم کنید چه دارویی مصرف کنم

شما احتمالا بیماری کولیت روده تحریک پذیر دارید و همچنین ریفلاکس هم دترین قرص مبورین و کلیندیوم سی و پنتو پرازول مصرف کنین

آقای دکتر میشه بفرمایید چطور بایداینارا مصرف کنم
آقای دکتر علایم انگل روده وکرم روده چیست