م.ه
عنوان :

اسهال کودک

متخصص بیماری های کودکان
با سلام خدمت شما.پسرم پارسا مراجع شماست.شش ماهشه و رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز داره که البته رفلاکسش حدود یکماهه خیلی بهتر شده طوری که گفتید هیچ دارویی بهش ندم دیگه اما به خاطر بهم خوردن خوابش گفتید دوباره رانیتیدین بدم. الان یه مدته خوابش خیلی بهم ریخته تا دیروقت بیداره هر دوساعت حتما برای شیر بیدار میشه در حد چهل پنجاه سی سی شیر میخوره میخوابه.با لالایی هم آروم نمیشه آب هم به جای شیر میدم به اندازه شیر آب میخوره یعنی انگار براش فرقی نداره بهش شیر بدم یا آب.به نظر شما آب رو جایگزین شیر شب بکنم؟یعنی هر دو ساعت بیدار بشه و پنجاه سی سی آب بخوره مضر نیست؟اصلا بهتره یا همون شیر رو بدم؟شیر هم فقط شیر خشک میخوره( پپتی جونیور).برای بهبود خواب هم بیبی سد دادم تاثیر نداشته باز اگه تجویزی دارید بفرمایید.
از طرفی دو هفته پیش مطبتون بودیم گفتید تا دو سه هفته دیگه دندونش در میاد که هنوز خبری نیست اما حدود شش روزه اسهال شده و قبلا که روزی دوبار دفع داشت الان شده روزی حدود شش تا هفت بار! گاهی خیلی شل و گاهی معمولیه اما دفعاتش زیاده.پیشتون هم بودیم وزن کردید 7*****900 بود امروز هم وزنش کردم همون 7*****900 بود یعنی اصلا وزن نگرفته به چشم خودم لاغر هم شده حالا نمیدونم واسه دندونشه یا واسه سرلاک هیپ پنج غله که بهش دادم اینجوری شده...چکار کنم خوب بشه اسهالش؟
سیب و موز سبز و پوره هویج و غیره هم از کانالتون خوندم مرتب میدم اما اثر نکرده.واسه تقویت و وزنگیریش هم لطف کنید بگید چی بدم؟عیب نداره وزن نگرفته؟
داروهاشم الان رانیتیدین، پودر سینگولر نصف شاسه شبها؛مولتی ویتامین و اهن و ایزی کول و کورال سیترات و یه روز در میون زینک گلوکوناته

سلام این علائم مربوط به واکنش لاکتوزی است

رژیم فاقد لاکتوز را کامل رعایت کنید . شیره خرما و انگور و چهار مغ ز و.... ندهید
تست آلرژی به شیر و غذا را حتما انجام دهید

نیاز به شیر شب ندارد

از زادیتن 2 سی سی و گاویسکون 2 سی سی شب ها برای کنترل خواب بجای بی بی سد استفاده کنید و درصورت تشدید بی قراری 1/4 بکلوفن هم مانعی ندارد
کلپروتکتین مدفوع را هم چک کنید

آقای دکتر به جای زادیتن میتونم سینگولر بدم؟
گاویسکون پیدا نکردم میتونم زانتاک بدم؟
به باکلوفن حساسیت داشت یه مدت دادم چشمک میزد گفتید ندم دیگه.
تست آلرژی غذایی که میفرمایید دقیقا اسمش چیه؟
به جای شیر شب هی آب بخوره ضرر نداره؟چون در هر صدرت بیدار میشه و باید یه چیزی بمکه!
ببخشید سوالم رو نبندید اگه از جوابتون سوالی پیش اومد بتونم بپرسم
آقای دکتر واسه شربت گاویسکون من از داروخانه پرسیدم میگن مشابه ایرانیش به اسم شربت ام دی اف رو دارن! همونه؟ بگیرم؟

سیگار و رانیتیدین بدهید و بکلوفن را مصرف نکنید و آب بجای شیر اشکالی ندارد

تست رست تاخیری
RAST test for milk and food igG

آقای دکتر سینگولر و رانیتیدین رو میدم بهش و اینجوری شده! چی بدم دیگه؟کار دیگه ای نمیتونم بکنم؟خیلی بیقراره شبها دیر میخوابه و هر یک ساعت و نیم بیدار میشه، الانم که پنج شش روزه اسهاله! باکلوفن هم که نمیتونم بدم.چی بدم که اسهالش خوب بشه و بیقراریش کم شه؟با توجه به اینکه عدم تحمل لاکتوز داره پروبیوتیکی میتونم بدم؟
اقای دکتر پشتشم به شدت سوخته با کالاندولا و زینک اکساید هم خوب نشد چیکار کنم؟
اقای دکتر در مورد تست الرژی که فرمودید رست اسمشه نظرتون در مورد تست پوستی که خراش میدن روی پوست رو و واکشنش رو به آلرژن میسنجن چیه؟اونم مورد اطمینانه؟آخه از اینکه از بچه خون بگیرن سختمه گفتم اگر این تست پوستیه هم دقیقه و شما قبولش دارید اونو جایگزین کنم

تست پوستی,در حساسیت گوارشی,چندان کمک کننده نیست
برای اسهال قطره پروبیوتیک رامنوفلور روزی 10 قطره , رژیم فاقد لاکتوز . شربت مترونیدازول روزی دوبار 2 سی سی و پودر لاکتول روزی 1/3 ساشه کافی است