ا.ز
عنوان :

بررسی سونوگرافی

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام خدمت آقای دکتر، لطفا سونوگرافی کبد من رو بررسی بفرمایین و آیا از نظر شما کبدم مشکلی داره یا نه؟

سلام به نظر همون همانژیوم یا خال یا ماه گرفتگی کبد هست

اگر آزمایشات کبدی نرمال باشه و سابقه بیماری کبدی نداشته باشید میشه 6-12 ماه بعد یه سونو مجدد انجام بدید و اگه همین شکلی باشه نیاز به اقدامی نداره

نیاز به سیتی اسکن یا ام آرآی ندارم؟
سابقه بیماری کبدی ندارم
آیا این توده عروقی میتونه باعث سرطان بشه؟

کم خونی فقر آنم و کم کاری تیرویید هم دارید

واقعیت اینه که اگه رادیولوژیست با اطمینان بگه همانژیوم هست نیاز به روش دیگه ای نیست

اما برای شما چون با اطمینان نگفت و شاید مدتهای طولانی ذهن شما رو درگیر

کنه میتونید برای اطمینان انجام بدید تا وابت بشه همانژیوم هست و چیز دیگه ای نیست

ممنونم