م.م
عنوان :

درد کمر

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
سلام روز بخیر، حدودا دو هفته ای میشد که لگن سمت چپ و ساق و مچ پام درد میکرد به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کردیم ایشون MRI تجویز کردند نتیجه این شد که گفتند دو تا از دیسک هام بیرون زده، باید دو هفته استراحت مطلق داشته باشم (همراه با ورزش و فیزیوتراپی از هفته دوم) و احتمالا بعد از این دو هفته مشکل برطرف میشه و اگر نشد باید جراحی کنم. از طرفی یکی از دوستام که ایشون پزشک عمومی هستند به من گفتند که استراحت مطلق تو این شرایط خوب نیست و عضلات رو ضعیف میکنه. خواستم نظر شما رو هم بدونم و ببینم که تو این شرایط چه درمانی برای من توصیه میشه و چقدر امید هست که بدون نیاز به جراحی درمان بشم. تفسیر MRI هم پیوست شده لطفا ملاحظه بفرمایید

سلام استراحت مطلق بهیچ وجه صحیح نیست

الیته ایشون طب سوزنی و لیزر هم برام انجام دادن گفتند چهار روز استراحت کامل و بعد از اون یک روز در میان فیزیوتراپی و هر روز چند تا حرکت ورزشی در مجموع گفتند تا دو هفته باید استراحت کنم و سر کار نرم

شما این روند درمانی رو تایید میکنید؟ دو هفته زمان زیادیه که من بخوام سر کار نرم و میخوام خیالم راحت باشه که اگر این کار رو انجام میدم به نتیجه مطلوب برسه
اگر هم پیشنهاد دیگه ای دارید بفرمایید

ممنون از پاسختون فقط اینکه من کارم اداریه محل کارم هم به خونه نزدیکه میتونم سر کار برم یا حتما باید تو خونه استراحت کنم؟

بله خیلی ممنون
🙏