ش.ز
عنوان :

رفلاکس و شروع غذا

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام
دخترم شیش ماهشه..از همون اول رفلاکس داشت که بهش داروی امپرازول ساختنی داد دکترش..خورد تا همین الان که شیش ماهشه اروم میشه ولی بازم رفلاکس داره...بعضی اوقات خیلی بی قراره بخصوص زمان خوابش دایمت چشاشو میمالونه...دارو رو بهش ندم که ناارومی میکنه..با توجه به این قضیه من یک ماهه غذارو شروع کردم بطور مرتب ته ولی بهش حریرع و غذلی اماده nesteleمیدادم بعد بیست روز اصصلا حریره نخورد ولی نستله رو میخپذه و شیر خشکشو که ببلاک arو یک بود ...چند روزم هست سرلاکو شروع کردم...من میخوام بدونم غذاشو چجوذی و چی بدم که رفلاکسو تشدید نکنه؟؟سوال دومم اینه که داروی رفلاکسشو چکار کنم؟؟؟ادامه بدم یا عوض کنم؟؟؟دخترم الان وزنش هست کیلویهو شیش ماه و دو روزشه
وزن تولد 3200
وزن الان هشت کیلو
مریضی خاصی هم نداره
وزنشم بیست روزیه ثابت مونده
موقع خوابیدن خیلی جیغ میزنه
بینیاش چفت میشه وفتی میخوابه بیدار میشه هم روز هم شب..از امروزم شیر خشک ببلاک دو و arرو قاطی کردم
چون شیشش کامل شد ببلاک دو رو شروع کردم..
و راستی شیر خودمو روزی دو سع بار میخوره چون شیرم بشدت کم شده
ممنون میشم راهنماییم کنین
غذاش و رفلاکسش
داروی رفلاکسش

با سلام.لطفا سوال را برای متخصص اطفال ارسال کنید

گزینه رواشتباه زدم
چکار باید انجام بدم که درست بشه؟