د.خ
عنوان :

افزایش وزن

دکترای تغذیه و رژیم درمانی
سلام وقتتون بخیر من خانم 20ساله، ورزشکار هستم با قد 163و وزن 49 نیاز دارم ک وزنم زیاد بشه کم اشتها هم نیستم مربیم بهم پیشنهاد استفاده از گین آپ و کراتین مونوهیدرات رو دادن ک تا ماه آینده بتونم ب حجم ماهیچه هام اضافه کنم نظر شما چیه؟ب نظرتون ازین راه اقدام کنم یا راه دیگ ای پیشنهاد میدین

سلام. وقت شما هم بخیر
در صورتی که آزمایش خون داده باشید و کبد و کلیه شما سالم کار میکنه. میتونید استفاده کنید. بهتره این ترکیبات را به همراه رژیم غذایی مربوطه زیر نظر متخصص تغذیه داشته باشید.

ن ب تازگی آزمایش دادم و مشکلی نداشتم ممنون ک وقت گذاشتین