ن.ن
عنوان :

دلدرد شدید دور ناف در کودک سندرم اشمیت

متخصص بیماری های کودکان
باسلام نیکا نقی زاده 4/5 ساله مبتلا به سندرم اشمیت( دیابت کم کاری تیرویید و الوپشیا و اخیرا سابقه بستری بر اور دلدرد های شدید دور ناف که تشخیص سو جذب و عدم تحمل شیر گاو مرکبات و اجیلها را گذاشتید دو روز اخیر مصرف کپسول کربون را شروع کرده ناهار ماهی و عصر خرما که در رژیم اخیر جدید بوده را مصرف داشته امشب درد شدید دور ناف دارد مانع خواب بوده حدودا ماه پیش مترونیدازول جهت پیشگیری مصرف کرده ده روز لطفا بفرمایید کریون را قطع کنم یا مترونیدازول شروع کنم یا هر اقدام مقتضی را که میفرمایید متشکرم

سلام کروون را برای افزایش میزان جذب مواد غذایی خورده شده و مقابله با اختلال رشد کودک بدنبال اختلال اگزوکرین پانکراس در سندروم اشمیت باید ادامه دهید و برای دردهای شکمی مخلوط نبات و افشره نعناع یا شربت سگاگریپ را میتوانید تا 5 بار روزانه هم استفاده کنید . دردهای شکمی کودک مربوط به سو جذب قندها و کولیک ناشی از تخمیر قند است
استفاده از انتی اسیدها مانند گاویسکون و رانیتیدین به صورت دوره ای برای دردهای سوزشی معده و علائم بی قراری و ناله شبانه و وضعیت سجده گرفتن کودک در زمان خواب موثر است ولی اثری بروی کولیک های کودک ندارد

خیلی متشکرم جناب اقای دکتر در دو دوره قبل هم در طول هفته شکایت مقطعی و کوتاه از درد دور ناف داشت که بعداز یک هفته شدت میگرفت و علایمی چون اسهال استفراغ و تندرنس شکمی هم افزوده و بستری بیمارستان میگردید برای پیشگیری از ایجاد این موضوع ایا راهی هست یا الان فقط شربت سگاگریپ کافی است

فقط مترونیدازول و پروبیوتیک های ری استور و کنترل درد کافی خواهد بود . شروع اثر کروون حداقل 4 هفته خواهد بود . برای ندارد شدیدتر درمان با کورتون باید مد نظر باشد