ا.پ
عنوان :

پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید
من یه مدت به صورتم کلوبتازول زدم چون بیماری پوستی صدف دارم دکتر برام کلوبتازول داده بود چون پوست صورتم هم قرمز بود فک میکردم صدف باشه ولی بعدا فهمیدم صدف نیس الان پوست صورتم روزاسه شده هر کاری هم میکنم درست نمیشه ممنون میشم اگه بگید چیکار کنم

روزاسه بیماری انگلی با عامل دمودکس هست مدت درمان طولانی است حتما درمان را شروع کنید و زود خسته نشید و علیرغم ظاهر خوب پوست بدون اطلاع پزشک دارو را قطع نکنید