م.ص
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 4 ماهشه دور مقعدش قرمز و رفلاکس خفیف داشت فرمودین غذا کمکی شروع کنه من نمیدونم چی باید بهش بدم چقد در روز. از شربت mct oil هم میتونم استفاده کنم چون از 3 تا 4 ماهگیش 350گرم وزن گرفته و اینکه باید بعد از واکسن 4 ماهگیش شروع کنم به غذای کمکی
لطفا دستور بدین تو کانال غذاهای مربوط به 4 ماهگی هم قرار بدن

سلام از پوره ها و سوپ ها و سرلاک بدون شیر و کنه استفاده کنید
روزی 3 بار وبه مقدار دلخواه کودک
لعاب برنج , شیر گاو و بادام دراین کودکان نباید استفاده شود و سایر غذاهای موجود در کتاب تغذیه کودک و راهنمای بهداشت که در اختیارتون هست شامل 1500 غذای مختلف قابل استفاده هستند
ام سی تی اویل درصورتی که کودک حساسیت به کنجد نداشته باید بعد از ماه 4 اشکالی ندارد از 3 سی سی روزانه شروع کنید و بتدریج افزایش دهید

سلام آقای دکتر من میتونم تو پوره کدو حلوایی شیر خودم رو که با mtc oil غنی کردم مخلوط کنم ؟