د.ر
عنوان :

خرابی دندان کودک 13 ماهه

دندانپزشک
سیاه شدن و خرابی دندان کودک 14 ماهه علت چیست؟ در هشت ماهگی دندان در آورده

سلام
به محض رویش دندان رعایت بهداشت دهان و دندان کودک توسط والدین الزامی است
برای مثال پس از هر بار خوردن شیر دندان ها تمیز شوند و با شسته شوند و از همه مهم تر کودکانی که شب هنگام از خواب بیدار شده و شروع به خوردن شیر می کنند و دوباره می خوابند دچار پوسیدگی های وسیع دندانی می شوند
حتما حداکثر تا 1 سالگی یک بار نزد دندانپزشک مراجعه کنید تا کودک ویزیت شود.و آموزش های لازم داده شود.
استفاده از فلوراید مکمل در مطب یکی از موثرترین درمان ها می باشد.
در صورت تشخیص دندانپزشک و پوسیدگی های وسیع در دهان کودک فلورایدتراپی هر 3 تا 6 ماه یک بار توصیه شده است.

رعایت بهداشت و تمیز کردن دندان ها پس از هر وعده غذایی کودک
استفاده از فلوراید مکمل در مطب
و مراجعه به دندانپزشک برای ترمیم پوسیدگی های فعلی
به شما پیشنهاد می شود

تشکر از راهنمایی شما. به دکتر دندانپزشک اطفال باید مراجعه کنم یا هر دندانپزشکی فرق نداره

به هر دندانپزشکی می توانید مراجعه کنید.در صورتی که نیاز باشد و یا عدم همکاری کافی کودک معمولا دندانپزشکان عمومی بیماران را به متخصص اطفال ارجاع می دهند.