ب.ص
عنوان :

ذخیره تخمدان پایین0/03

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام 36 سالمه برای افزایش ذخیره تخمدان چه راهکاری هست ؟ آیا درمان میشود ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه واقعا با ازمایش های معتبر این قضیه اثبات شده باشه درمان دارویی نداره

چه راهی برای بارداری دارم

مدارک باید به دقت بررسی بشه و پاسخ این سوال نیاز به بررسی دقیق ازمایشات هورمونی شرح حال شما و همسر و عکس رنگی دارد، ولی اگر کاهش واقعی ذخیره تخمدان داشته باشید Ivf درمان اصلی است

از راهنماییتون خیلی سپاسگزارم.