س.ف
عنوان :

نخوردن شیرپپتی

متخصص بیماری های کودکان
سلام
دخترم رفلاکس داره نکسیوم و موتیلیوم استفاده میکنه شش ماهشه شیرخشک میخوره تا 5 ماه بیومیل بعد به علت دفع زیاد و بلغم ال اف خورد بلغم کمتر شده ولی کامل رفع نشده شما فرمودید که شیر پپتی جونیور بدم ولی اصلا نمیخوره قند هم انداختم نخورد موقع شیر خوردن جیغ میزنه ولی آب و غذا رو خیلی خوب میخوره چیکار کنم صبر کنم به مزه شیر عادت میکنه یا نه چون سلامتیش برام مهمه الان 4 روزه فقط غذا و اب میخوره شیر حتی تو خواب هم مزه اش رو میفهمه پس میزنه خیلی نگرانم مشکلی براش پیش نیاد
بعد فردا واکسن داره فردا داروهای رفلاکس رو ادامه بدم قطره استامینوفن چی خوبه براش که اذیتش نکنه
بعد آقای دکتر کمی سرفه داره ولی تب نداره ایرادی برای واکسن زدن نیست برای سرفه چی بدم دکتر بردم گفت عفونت نداره خودش خوب میشه

سلام ایرادی برای,واکسن نیست
از شیاف آستامینوفن یا شربت پانادول برای آب استفاده کنید
شیرهای مناسب کودک الکیر , ایزومیل. پپتی جونیور, نیوکیت یا نوترامیژن هستند که اگر تا دو هفته تحمل کنید به طعم آنها عادت خواهد کرد .داروهای ریفلاکس با واکسن قطع نمیشود
زادیتن برای سرفه های آلرژیک کافی خواهد بود

آقای دکتر امروز با قاشق بهش دادم در حد 60 سی سی خورد ولی بلغم زیاد بود تو دفعش طبیعیه؟ امروز که شیر رو خورد به شدت ترش میکنه جوری که نفسش میگیره چشماش سرخ و اشکی شد استامینوفن پاراکید مناسب نیست؟
دکترش میگه ایزومیل نمیشه مصرف کنه خوب نیست
من تا دو هفته صبر میکنم اگه قبول نکرد ایزومیل رو تست کنم؟ ایزومیل خوبه؟ بچه کمبود پیدا نمیکنه باهاش حالا که کمتر شیر میخوره میشه شربت کورال بهش بدم
بعد 6 ماه حتما باید مولتی بدم؟

دو هفته طول میکشد تا کودک به شیر عادت کند و باید بتدریج شیر را معرفی و جایگزین کنید
شربت سیترات کلسیوم کورال روزانه 3 سی سی توصیه میشود
ایزومیل آخرین شیر در شیرهای رژیمی است
بعد 6 ماه مولتی الزامی نیست
پاراکید را اغلب کودکان تحمل میکنند و میتوانید امتحان کنید