م.ح
عنوان :

درد زانو

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
با سلام
من 34 ساله هستم و حدودا 13 سال پیش در دوره خدمت سربازى سمت راست زانوى پاى راستم درد شدیدى گرفت به طورى که از پله ها نمیتوانستم بالا و پایین بروم.هنگام خواب هم بسیار اذیت میشدم. به بیمارستان ارتش رفتم و متخصص بعد از معاینه تشخیص داد که مشکل روماتولوژى دارم و با دوره درمان و استراحت پزشکى خوب میشوم. ولى همچنان اگر دوچرخه سوارى یا کوه پیمایى و یا ورزش میکنم از همان ناحیه درد میکشم.لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا نیاز به عمل جراحى دارم یا با استراحت کردن و فشار نیاوردن بهبودى حاصل خواهد شد. ناگفته نماند که من چندین سال ورزش نکردم و هیچگونه فشارى به پام نیاوردم. ممنون

سلام. با شرح حالی که می دهید محتمالا دچار کندرومالاسی هستید ، ولی برای تشخیص دقیق نیاز به معاینه و ام ار ای هست . براساس شرح حالتون نیاز به جراحی ندارید

تشکر از شما