م.ع
عنوان :

درد جای امپول

متخصص داخلی
بعد از برگشتن از دکتر که 10امپول برای کیست که از بیماری تروئید دارم نوشته بود برام منم روزی یک امپول زدم ا

لان 3هفته گذشته با کبودی مواجه شدم که برطرف شد ولی جای امپول سفت شده و درد دارم چطور برطرفش کنم

سلام.اگر درد شدید یا افزایش یابنده نیست می توانید از کمپرس آب گرم یا حوله گرم استفاده کنید.اما اگر درد شدید و افزایش یابنده است و روز به روز بدتر می شود ممکن است آبسه در محل تزریق به وجود آمده باشد که شاید نیاز باشد تخلیه شود .بنابراین مراجعه به متخصص جراحی عمومی توصیه می گردد.