ن.ن
عنوان :

بالا بودن قند خون با وجود تزریق انسولین

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر خسته نباشید نیکا نقی زاده به لطف خدا و محبت شما با مصرف دوره ده روزه مترونیدازول تونست دلدردهاشو بگذرونه و خداروشکر اوضاع مدیریت شد منتها جناب دکتر هر سه بار که این حملات درد حاد رو داشته بعدش بلافاصله یک دوره جدود دو سه هفته افزایش اشتها شدید داره و تقریبا غیر طبیعی زیاده نسبت به اشتها معمول خودش (در طول دلدردها لاغر میشه) حالا انسولین دریافتی لانتوس و اپیدرا واسخ گو برای پایین اوردن قند خونش نیس مقادیر بالا دریافت میکنه ولی همیشه که چک میگنم 350 این حدود هست انگار کلا نسبت به انسولین اپیدرا مقاومه صب انسولین نوورپید رو هم جای اپیدرا تست کردم اون هم نیاورد قندشو پایین مثلا ناهار 30 واحد میزنه ولی بعد از ناهار باز هم 350 است قبلا فک میکنم با رگولار ان پی اچ خساسیت بیشتری داشت نظر جنابعالی چیست مربوط به کپسول کروون یا فلوکونازوله یا مربوط به عدم کارایی پن ها ویا هر چیز دیگر دکتر غددش گفته سه شنبه ببرمش کلینک مفید (دکتر علایی) که تا اون موقع خیلی زمان هست بفرمایید شما چه دلیلی داره این عدم پاسخگویی بدن به انسولین که کلا هر سری بعد از اتمام دلدردهاش با افزایش اشتها براش رخ میده ودو سه هفته ای طول میکشه

سلام اختلال امروزی و اندوکرین پانکراس,با هم وجود دارد لذا با تحریک و مصرف آنزیم های پانکراتین احتمال اختلال گذرا در تنظیم قند خون وجود خواهد است که با تغییر دور انسولین رپید کنترل خواهد شد ولی درصورت عدم پاسخ به انسولین احتمال واکنش اتوایمیون به انسولین بیشتر مطرح است و لازم خواهد بود برند انسولین دریافتی را موقت با دائم تغییر دهید

دکتر من بجای اپیدرا نوورپید مصرف کزدم اونم همینطور شد و تقریبا اثری در کنترل قند نداشت الان میشه بفرمایید جه انسولینی روبزنم
یعنی رگولار بزنم یا منظورتون تغییر مارک کارخانه است که در اینصورت بفرمایید لطفا چه مارکی با ذکر برند متشکرم یعنی احتمال زیاد همون مورد واکنش اتوایمیون به انسولین مطرحه

بله فرقی,ندارد انسولین رگولار و لانتوس را با برند ای متفاوت میتوانید جایگزین کنید