ف.ع
عنوان :

مشورت دارویی

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
با سلام و احترام اقای دکتر قاضی زاده
بنده عظیمی هستم حدود دوسال است که مبتلا به سرطان رکتوم می باشم که متاستاز کبد شده. پاییز سال 96 سی جلسه رادیوتراپی و از آذز همان سال یک دوره 12 جلسه ای رژیم فولفاکس بهمراه چهار جلسه آوستین را تزریق کردن که شاید تومورهای کبدی کوچک بشوند و قابل عمل بشود که متاسفانه نشد در تابستان 97 دو عمل موضعی کبد یعنی Taceبه فاصله یکماه انجام دادم کمی بهتر شد ولی بدلیل وضعیت جسمی ام دو ماه استراحت دارویی داشتم متاسفانه بعد از آن که برای بررسی عمل مراجعه کردیم کمیسیون تهران و شیراز هر دو گفتند بدلیل تومورهای کنار ورید اصلی ریسک عمل بالاست و البته در آن دو ماه دوباره تومورها رشد کرده بودند و دوباره گفتند تزریق شیمی درمانی ادامه پیدا کند که دکتردتنکولوژیستم درمان را با تزریق وکتیبیکس ادامه دادند که با حساسیت شدید مواجه شدم نفس تنگی شدید و مشکلات تنفس و کل بالاتنه و صورت جوشهای چرکی وحشتناک زد که الان که حدود شش ماه گذشته هنوز درگیر انها هستم البته به کمک دکترم و دکتر پوست خیلی بهتر شده. دوباره رژیم فولفاکس را شروع کردیم و 9 جلسه فولفاکس و6 جلسه بهمراهش آوستین تزریق شد البته در جلسه آخر بدنم به الوگزاتین هم حساسیت نشان داد. Cea در حال حاضر 2 است و مشکل خاصی ندارم و دوباره کمیسیون پزشکی تهران بیمارستان امام خمینی برای بررسی عمل مدارک را دادم منتها با وجود اینکه نصف تومورها کلسیفاید شد ولی بخاطر همان دو تومور خکنار ورید اصلی باز هم گفتند فعلا امکان عمل وجود ندارد از هفته گذشته پزشک انکولوژیستم استراحت دارویی دو ماه داده اند البته تحت نظر باید باشم.
مزاحم وقت جنابعالی شدم که بدانم روند درمان می تواند به گونه دیگر باشد و آیا نباید رژیم تغییر کند مثلا campto یا.... و آیا اگر وضعیت جسمی ام خوب باشد و ceaبالاتر از 5 نرود می شود همچنان استراحت دارویی را بیشتر از دو ماه هم ادامه داد؟.
پیشنهاد جنابعالی برای ادامه درمانم چگونه می تواند باشد ؟.
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید این موارد برایدبنده که بیمار هستم بسیار اهمیت دارد و فکر میکنم هر بیماری حق داشتن پزشک دیگری برای مشورت دارد. عکس ام آر آی و تصویر آزمایش آخر را برایتان ارسال می کنم.
تشکر فراوان

سلام در کانسر کولون متاستاتیک بهتر است دارو به طور کامل قطع نشود بهتر است زلودا و اوستین ادامه یابد هر 3 ماه بررسی شود در صورت رشد تومور از داروی campto استفاده شود

تشکر