م.م
عنوان :

رشد نامناسب

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر دخترمن یه سالشه وزن هفت کیلو قد71 دورسر 45.وزن تولد 2*****900قد 50 دورسر36.ازشش ماهگی توهفت کیلومونده.تقریبا یه هفته درمیان یااسهاله یاتب داره.هفته پیش هم ازمایش دادیمesr55وcrp+3.امپول سفتریاکسون باسرم زدیم خوب شد.الان بازم بی قراره وغذا نمیخوره تب نداره ولی کمی اسهاله.سابقه حساسیت به پروتیین گاوی داره.علت وزن پایینش وعدم درمان اسهالش چیه بنظرتون؟دایم مریضه بچه
خردادماه hb11 بود الان شده 9/7.بقیه ازمایشات سالمه

سلام کودک دچار اختلال رشد به علت سو جذب و کمبود هورمون رشد است
آلرژی زمینه ای باید دقیق رعایت شود
شیردهی از سینه باید قطع شود
کوکتل های رشدی,شامل آرژنین و پروتئین وی و رژیم فاقد کازیبن و لاکتوز را رعایت کنید
تست کلپروتکتین مدفوع . اسیدیته و چربی و مواد هضم نشده مدفوع را انجام دهید
تست هورمون رشد انسولینی و پایه انجام دهید
اسید فولیک روز درمیان نصف قرص و کپسول کروون 10000 واحدی روزانه 1/3 همراه نهار و شام
مترونیدازول روزی دوبار 2 سی سی تا دو هفته
پروبیوتیک رامنوفلور روزانه 6 قطره بدهید
جواب آزمایشات را اطلاع دهید